Welkom bij Fortius

FORTIUS betekent sterker in het Latijn. Sterker maar ook duurzamer.

De aangeboden producten zijn onder andere glasvezelwapeningsstaven en kunststof deuvels voor het inwendig versterken van beton. De voordelen van deze wapeningsstaven en deuvels zijn dat ze absoluut roestvrij zijn, transparant zijn voor elektrische of magnetische signalen en een hogere treksterkte hebben als staal.

Ook biedt FORTIUS koolstofvezellaminaten aan en CFRP folies voor het uitwendig versterken van beton. Dit is zeer dikwijls nodig wanneer bestaande gebouwen of kunstwerken aan hogere eisen moeten voldoen, bijvoorbeeld omdat er hogere gebruikslasten zullen optreden.

FORTIUS levert kunststofvezels voor het intern versterken van beton.

Kathodische Bescherming door middel van galvanische opofferanodes en door middel van opgelegde stroom zijn ook beschikbaar. Voor duurzaam betonherstel.

Termarust, roestwerende coating voor stalen structuren.

Inspectie, injectie en reparatie van voorspan en naspan kabels

Basilisk, zelfhelende beton op basis van bacteriën. Als scheur afdichtings middel en als toeslagstof voor de beton. Levensduur verlening van de structuur.

Fortius is exclusieve agent voor kunststofwapeningstaven/deuvels, opoffer anodes, systemen met opgedrukt stroom, zelfhelende beton

Fortius is actief lid van FEREB, KB kenniscentrum

contact : info@fortius.be

Welkom bij Fortius
DNSmaster